Schadeherstel aan uw auto

HC Repairs streeft ernaar een tevreden klantenkring op te bouwen en behouden. Uiteraard is dit enkel mogelijk door kwalitatief maatwerk te leveren en perfect onzichtbaar spuitwerk. Voor alle typen schades kunt u bij ons terecht. Wij zijn een universeel autoschadeherstelbedrijf. U kunt bij ons zelf bepalen of er met nieuwe, gebruikte of merkloze delen gerepareerd moet worden, uiteraard zullen wij u alle opties voorleggen en een eerlijk advies geven.

Ook voor schadetaxatie kunt u bij ons terecht. Wij kunnen het schaderapport opmaken voor uw verzekeraar en indien nodig de schade-expert ontvangen.

Indien uw schade verzekerd is door uw verzekeraar of wordt vergoed door de ”tegenpartij” maar ook wanneer de schade helaas voor uw eigen rekening komt is HC Repairs een goede keuze. Doordat wij u persoonlijker betrekken bij uw reparatie kunnen wij vaak nèt iets meer voor u doen. Zoals bijvoorbeeld dat ene deukje extra repareren.

Spuitwerk auto’s en motoren

HC-Repairs is van mening dat een gemaakte reparatie ook jaren later onzichtbaar moet zijn. Dit kan alleen door de juiste behandeling voor iedere verschillende ondergrond en situatie. Voor lak- en krasschade hanteren wij gunstige tarieven. Ook als enkele panelen of een gehele auto alleen gespoten hoeven te worden en het voorwerk reeds verricht is, kunt u bij ons terecht voor goed spuitwerk tegen gunstige prijzen Zo verzorgen wij voor tal van onze klanten enkel het spuitwerk.

Motoren

Ook voor schade aan kuipdelen, spatborden, tanks etc. kunt u bij ons terecht. Wij kunnen nagenoeg alle kleuren mengen.
Ook kunststof lassen en polyester reparaties worden door ons vakkundig afgewikkeld.

Let op:  Meer-kleuren-werk in ”biezen/lijntjes” stijl (zoals bij bijvoorbeeld veel Harley’s voorkomt) spuiten wij niet.