Spuitwerk

In ons eigen verflaboratorium kunnen wij nagenoeg alle kleurrecepten voor u opzoeken en mengen.

Het bepalen van de juiste kleur en het juiste kleurrecept is een zeer nauwkeurige aangelegeneid. Wij beschikken daarvoor over een Spectrummeter oftewel kleuren scanner waarmee wij kleuren kunnen meten om vervolgens het beste kleurrecept op te zoeken in een uitgebreide database.

Van deze kleur spuiten wij vervolgens een proefstaal die we vergelijken met de originele laklaag. Daarbij kunnen wij tevens gebruikmaken van een speciale daglichtlamp om de kleur nog beter te kunnen beoordelen.

Milieuvriendelijke lakken

Uiteraard denken ook wij aan het milieu en werken wij met water-gedragen-lakken. Wij werken met PPG autolakken, PPG is een van de grootste autolak leveranciers ter wereld. Zo leveren zij ook aan diverse gerennomeerde automobielfabrikanten.

Een kwalitatief en professioneel laksysteem is essentieel voor een langdurig onzichtbaar eindresultaat. Minstens zo belangrijk is de juiste voorbewerkings behandeling voor de verschillende type reparaties.

HC-Repairs uit Eindhoven heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van autospuiten en lakreparaties. In onze spuitcabine worden de auto’s en onderdelen gespoten. De verlichting bestaat uit krachtige daglicht TL armaturen die een realistisch en duidelijk zicht bieden tijdens het spuiten van uw auto.

In de cabine heerst overdruk t.o.v. de buitenomgeving, hierdoor blijft stof buiten. Ook zijn de wanden van de spuitcabine behandeld met een speciale kleefcoating. Daardoor kunnen wij nagenoeg stofvrij spuitwerk leveren. Met behulp van de droogstand van deze spuitcabine droogt de voor u aangebrachte laklaag in 45 minuten.